Saçma

Antalyaspor-Beşiktaş maçının 37. dakikası ceza sınırındaki Necip sarı kart görüp bir sonraki hafta Trabzonspor maçı için cezalı duruma düşüyor. Aynı maçın 90. dakikası Necip kenardan hocasından aldığı talimatla düdükten sonra topa vurarak ikinci sarıdan kırmızıyla oyundan atılıyor.

Sonuç; Haftaya Trabzonspor maçında sahada. Cezasını hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında ilk ayağı 5-0 biten Gaziantep Belediye maçında çekecek.

Necip ne ilk ne de son. İsimlere takılmayın. Federasyona takılın. Yıllardır bu statü böyle saçma sapan devam ediyor. Kafasına takılıp da mıncıran yok.

“Saçma” için 9 yorum

  1. konu gerçekten çok saçma ha sarı karttan cezalı duruma düşmüşün ha çift sarı karttan kırmızıya dönmüş ne farkeder bok değil kaka

  2. UEFA’nın Mourinho, S.Ramos, Xabi Alonso, Dudek ve Albiol’e verdiği maç-para cezalarını TFF Necip olayında uygulayabilir mi? Ama nerde o vizyon

  3. bu malum bir duruştur ! yakışır..

    Federasyon desen sadece futbol değil basketbol, voleybol, halder, güreş, boks.. alayı rezalet alayı..

  4. Böyle bir açıklık varsa herkes kullansın ne olcak ki takımını bırakmak istemiyor önemli bir maçta eğer gazibld. maçı cepte olmasaydı yapmazdı.. kötü futbol oynayana vs.de ceza kesmek gerek.. nasıl adamlar farklı 11le çıktı diye para cezasına veriliyorsa bunlar bizdede yapılmalı.. ( ceza alması gerektiğini düşünenlereydi) sorun bir yerde değil genel anlamda sorun var.. bunu önemli bir oyuncu yapsaydı rtalım ayağa kalkardıı.. saçmalıkta orda zaten.. bunda bile ayağa kalkanlar olu!! neyse konuşmaya değmez aferim NECİP! tffnin ahırı değil burası..

  5. akıllıca bir davranış bence bende katılıyorum eğer böyle bir zaaf varsa kurallarda tüm takımlar uygun gördüğü durumlarda bunu uygulamalı

  6. burda ki esas saçmalık bence sarı kart cezasının neden kupa maçına sarkmayıp da lig maçına sarktığıdır benim anlamadığım nokta o. madem kırmızı kupaya tesir ediyor, sarı kart cezasının da kupaya tesir etmesi lazım. bu tamamen saçmalıktır. ya ikisi de kupaya sarksın yada kupanın cezaları kupada, ligin cezaları ligde kalsın. kafamda ki soruyu anlatabildim mi bilmiyorum ama anlayan ve cevabını bilen varsa bana anlatabilir mi ?

  7. Yapılması gereken(yanlış hatırlamıyorsam) İngiltere’deki gibi olmalı.Ortada bir ceza varsa takip eden ülke içindeki ilk resmi maçta ceza çekilmelidir.Yoksa böyle kılla tüyle uğraşır dururuz.
    He bide işin içine Türkiye Kupası girdi aklıma direk çeyrek final kura çekimleri ve statü geldi.
    Ulan bi doğru iş yapın be Federasyon.

  8. beşiktaş adı geçen her olayda duruş demek de birilerinin duruşu oldu gibi.

Yorumlar kapatıldı.