Ah be Hagi…

İlk icraat olarak kalitesizler ordusu içindeki en kaliteli adamlardan biri güç gösterisi uğruna kadro dışı bırakılır mı be Hagi? Oyuncuların mevkiisiyle bu kadar oynanır mı be Hagi? Tamam kadro yeterince kaliteli değil ama aralarından en kalitesizlerini seçip ısrarla sahaya sürmek olacak iş değil be Hagi. Bu takımı bu hale sen getirmedin belki ama bu gidişle daha da kötü hale getireceksin be Hagi. Zamana ihtiyaç var da hiç ışık yok be Hagi.

Ama kızamıyorum sana be Hagi. Lise yıllarım boyunca başım dik dolaşmamı sağlayan adamsın sen be Hagi. Taraftara yaranmak için yetersiz olduğun apaçık belliyken seni bu pozisyona getirenler utansın be Hagi. Onlar seni de diğerleri gibi yemeden sezon sonu veda edeceğini kendin açıkla be Hagi. Israr etme güzel ayrılalım çünkü hiç olmuyor be Hagi.

“Ah be Hagi…” için 6 yorum

  1. ben kızabiliyorum abi. bu nedir ya. bu kadar kötü olduğu bi işin ekmeğini yememesi lazım bi insanın. iş etiği adına kızıyorum. ne kadar iyi futbolcuysa o kadar kötü hoca. kimse bana mustafa sarp, barış demesin abi. rezalet.

  2. Ah ah o kadar benzer seyleri haykirdim ki dun.. Vallahi cok yazik ya, sahada 11 musvette var eyvallah, ama teknik direktorun bir isi var onu yapmali, yap(a)madigini dusunuyorsa gercekten birakmali, su asamada en onurlusu bu..Biz Hagi’ye kizamayiz ama teknik direktor olarak olmadigini, takima en basitinden o hirsini yansitamadigini aci bir sekilde goruyoruz..

    Cok aci cekiyoruz cok..

  3. Hagiyle ilgili bu kadar kısa sürede bu kadar peşin hükümlere varman üzdü beni. Taktiği şunu bunu geç duygusallık vardır futbolda ve olucaktır ve güzeldir. Şuanda Gs’de o kadar yanlış varken Hagi onların sonunda gelir, bugün hala bu sene gs maçı izliyosam onun nedenide hagidir. Tugayla birbirine sarılıp beni mutlu edicek olmasıdır, yoksa gs kazandı diye diil. Seni Hagi’yi sevmiyosun diye eleştirmiyorum, biliyorum ki benim kadar seviyosun ama bu kadar kolay eleştirilmesi de koyuyo işte.

  4. @izideventurero; Sürenin kısa olduğuna inanmıyorum. Hagi’nin bundan önceki teknik adamlık kariyeri belli ki bu da Galatasaray’daki ikinci hocalık dönemi. Yeterli değil bu çok açık. Keşke yanılıyor olsam hatta mucize olsa sezon sonunda kalsa ve herşeyi düzeltse…
    Duygusallık kesinlikle güzeldir ama ısrarla yapılan yanlışlar var ise ve bizleri artık durumu umursamayacak kadar vahim bir ruh haline getiriyorsa maalesef veda edilmelidir. Galatasaray da bıraktım çok yanlışı yok sportif açıdan doğru olan yok neredeyse. Evet Hagi’den önce gitmesi gerekenler var ama gitmeyeceklerini ve sezon sonunda yine Hagi’yi harcayacaklarınıı hepimiz biliyoruz.

  5. ah be su Abdullah Avci 3 sene once skibbe gttginde bize gelcekti..kalibimi basarm bugn ortada muhtesem bir galatasaray olurdu..adam 1 tane transfer yapms beyler, takmdaki adamlra baksanz Akin disinda belki digerlerini kimse tanimaz ama 4-3-3u israrla oynuo herifler..ben de bunlari niye yaziyosam..

    ne olur birileri biseler yapsn..olaganustu secim , klubu basmak, tesis basmak ne varsa artk..su yazacagmda espri yapmyorum cok ciddiyim daha 11 mac var ve bjk fb ts ks maclari var, biri bisey yapmazsa burda onumzdeki sene Galatasarayin bank asya 1. ligdeki durumunu tartisicaz Koko

  6. Zor zamanlarda keriz! bir Galatasaraylı bulunur. Takımın başına geçirilir. Denir ki: ” O istedi biz aldık.” Artık suçlu keriz olandır. Bizde efsaneler böyle bitirilir. Nasıl iştir ki; kazanınca Culio iyi, Kazım iyi, Pino iyi, kaybedince hoca kötü. Bunun bir dengesi yok mudur yahu ?

Yorumlar kapatıldı.