Premier Lig – Ayın Golü – Kasım 2010

BBC Match of the Day’den Kasım ayının en iyi 10 golü. Sizce hangisi alır?

“Premier Lig – Ayın Golü – Kasım 2010” için 8 yorum

  1. Ahh eskiden ”2 good 2 bad”ler vardı, nerdeler şimdi aceb

  2. gollerin hiçbiri sıradan değil yalnız elmander in dar alanda o hareketleri yapıp dönüp vuruşu eşine ender rastlanır cinsten.

  3. 8 ve 10 diyorum. Hatta Berbatov diyorum. Tamam bütün goller güzel de, bu listenin gol anlayışı uzaktan sert şutlar, köşelere giden toplar veya 3-5 çalım sonrası vuruşlar. Organize atak golü yok. Dediğim gibi görsel açıdan 10’u da güzel, ancak ben Tuncay’ın ve Torres’in topuk asistleri sonrası gelen 2 golü aradım. Bu listenin mantığını göz önünde bulundurursak Barcelona hiç güzel gol atmıyor ki hepsi şiir gibi.

  4. Ankette oylar hep golun guzelligi veya oyuncunun uluslararasi taninirligina gore verilmis ancak EPL’de en cok ses getiren Nedum Onuoha’nin “icine Messi kacmis” goluydu. Evinde o maci 0-3 kaybeden ve kesin sezon sonu sampiyon gozuyle bakilan Chelsea’nin de bir daha belinin Kasim ayinda dogrulmamis olmasi, Man U ve Arsenal tarafindan gecilmesi de o golun onemini arttiracaktir.

  5. Man.united in maçını izledikten sonra facebook hesabımda paylaştığım durumdan bir alıntı. ”2 tane premier league maçından sonra canım hiç lig tv’yi açmak istemiyor. ManU’nun 4.golü de ders olarak gösterilmeli…”

    Bende Berbatov’un kazanması gerektiğini düşünüyorum tam bir takım golü.

  6. ödül berbatova verilmeli bence…70 metrelik koşudan sonra (ki sadece koşmuyo atağı da o hazırlıyo) 90’a yazıyo golü…bir forvet için ders niteliğinde…

Yorumlar kapatıldı.