Mourinho’nun planı cezalandırıldı

Mourinho’nun geçen haftaki Ajax maçında 4-0′ı yakaladıktan sonra Dudek ve Casillas’ı aracı olarak kullanarak Sergio Ramos ve Xabi Alonso’nun ikinci sarı karttan atılmalarını sağlamasına UEFA’dan ceza geldi.

UEFA disiplin komitesi, Mourinho’ya 2 maç ceza ve 40.000 euro ceza verildiğini, ilk maç cezasını hemen çekeceğini diğerinin ise 3 sene içindeki disiplinine göre uygulanacağını açıkladı. Futbolcular da UEFA’dan nasibini aldı. Kırmızı kartları gören Xabi Alonso ve Sergio Ramos 20.000’er, aracılık yapanlardan Casillas 10.000, Dudek ise 5.000 euro ceza aldı. Ayrıca Real Madrid kulübüne 120.000 euro ceza kesildi.

Real’in cezaya itiraz için 3 günü var. Muhtemelen itiraz ederler. Çok bi’ ortada konu. Kimi fair play’a yakışmıyor diyor kimisi taktik icabı diyor. Ceza bence saçma. Burada yanlış olan tek şey bu kadar bariz olan bir şeyi Mourinho ve futbolcuların kabullenmemesiydi. Komik duruma düştüler.

“Mourinho’nun planı cezalandırıldı” için bir yorum

  1. sırf futbolun içinden gelmedi diye bu kadar olay yapılıyor biliyosunuz dimi futbol kamuoyundan sevilmemesiniz temel nedenlerinden birisi de bu.”futbolu futoldan gelenler yönetsin kurcalasın” tezine ters geliyor ondan yani bu kadar tavır bu adamın yaptıklarına.daha önce var mı böyle bir karar yok ee bu ne o zaman akılları sıra adamın yaptığı cinliğin altında ezilmeyelim psikolojissi…

Yorumlar kapatıldı.