Elano Santos’a gitti

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Elano Blumer’in avro 2.900.000 bedelle SANTOS FC’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu 31 Aralık 2012’ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50’si de şirketimize ödenecektir.

Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:

2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro 12.000 ABD Doları

2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro

İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro

Menajer alacağı: 200.000 Euro

olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve  12.000 ABD Doları kadar azalmıştır.

Elano Blumer’e bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Hedef Ocak ayında stad açılışını 11 Türk ile yapmak olsa gerek. Yine gittikten sonra anlarız değerini. Galatasaray’ı artık konuşmak dahi istemiyorum. Her geçen gün daha da geriliyoruz. Yazık. Kimse bana geldiğinden beri ne yaptı filan demesin. Şu kadrodaki en kaliteli isimlerden biriydi. Bir de kaça aldın kaça satıyorsun? Bana ne alacaklarından da sonraki satışından da… Hea madem gitmek istiyordu o zaman Dünya Kupasından sonra piyasasını yapmışken satacaktın yerine adam alacaktın. Yanlış zaman yanlış insan.

“Elano Santos’a gitti” için 13 yorum

  1. bu takımın xavisi olurdu ama onun yerine arda beye güwenildi saha içi lideri o seçildi. ne diyelim. yönetimin başarılı(!!!) bi hamlesi dha..

  2. Bir de taraftara salak muamelesi yapmaları yokmu iyice çileden çıkardı beni.

    İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro

    Bu ne demektir ya.Miktar çok gözüksün diye böyle bir acizlikte yapılmazki.

  3. Bence Rijkaarda istenen ancak yapılamayan uğurlamayı Elano’ya yapalım.Oynamadı oynatılamadı herneyse yine de çok şık olurdu uğurlama.Hem gelicek futbolcular için güzel bir reklam hemde Elano’yu mahçup edebilirdik.

  4. Elanonun gönderilmesinin saçmalık olduğunu bende düşünüyorum hele rijkaard sezon başında yollayın derken şimdi gitmesini ama değeri sonradan anlaşılıcak bir oyuncu olduğuna katılamıycam klüp takımlarındaki vasat performansları onu parlatan klüp teknik adımının onun için vasat oyuncu yanlış transfer demesi tamamen elanonun bir milli takım balonu olduğunu kanıtlıyor.Şöyle bir bakınca Rijkaardın neden ileri görüşlü ve iyi bir teknik adam olduğunu görüyoruz bu takımla galibiyeti vardı en azından.

  5. Galatasaray Yönetim Kurulu, Messi’yi almadığımız için 250 milyon euro ve eğer alsaydık, ileriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam 50 milyon euro ile beraber 300 milyon euro kardayız açıklaması yapmış.

  6. Bence gitmistir bile eleman bende olsam 1 saniye durmam ki bu takimda, Aslantepe’ye cikcak kadroyu cok merak etmeye basladim. Misimovic’de gider heralde, biz bize top oynariz artik

  7. Kafama takıldı, şu bölümde ki; “2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro 12.000 ABD Doları”

    1.558.364 Euro maaşı sanırım da, 12.000 ABD Doları ne? Florya’da önümüzdeki 2,5 yıl yiyeceği yemek paraları falan mı? Mutfaktan da mı kar etmişiz?

  8. 80 jenerasyonun en kısa sürede hem klüplere hemde türk futbol camiasına en kısa sürede el atması gerekiyor yoksa işin cılkı çıkıcak gibi geliyor bana 🙂 hatta çıktı 🙂 75’den sonraki de olur kabulümdür olabilir 🙂 🙂

  9. 29 yaşında ki bi futbolcuyu 31 Aralık 2012′ye kadar kim alır ki 2.900.000 avro üstünde bi bedelle. elano’nun avrupa defteri büyük ihtimalle kapandı brezilya içinde de bonservis ödeyip alacaklarını sanmıyorum.
    diğer maddelerden bahsetmeye bile gerek yok yorum yapan arkadaşlar yeterince bahsetmiş zaten.
    tamamen yönetimin kendini aklama, taraftarı uyutma “bakın takıma neşter vuruyoruz” çabası.
    mustafa sarp’ı servet’i sabri’yi izlemeye gideriz artık. teşekkürler yönetim.

  10. elleri değmişken, servet, ayhan, ali turan, barış, hatta arda turan’ ı da elden çıkarsak da adam akıllı birşeyler yapmak için adım atmış olsak.

    bu takımdan bu sene hayır yok madem, emre, battal gibi yetenekli oyunculardan 2-3 tane kazansak da gelecek sezon için yatırım yapsak.

    arda’nın kaprislerinden, baros’un sakatlıklarından bıkkınlık geldi artık.

    3-4 sene şampiyon olmasakda birşey kaybetmeyiz bence. Yeter ki galatasaray’a yakışır futbolcularla yola devam edelim.

Yorumlar kapatıldı.