Daha ne olsun…

“Utandırıldık mı? Hayır. Bu mağlubiyetle başa çıkmak çok kolay. Yeterince iyi değildik o kadar.”

Mourinho

“Daha ne olsun…” için 6 yorum

  1. @sinan; biraz rahat olun dünyanın en iyi hocası diye kaç kere yazdım buralarda. nefret değil ama sevip sevmemek herkesin kendi tercihi. special one hayatında ilk kez olmuş spesyal 5 bırakın da biraz dokunduralım:)

  2. hocam sana değil laflarım bir önceki arkadaşa senin dünkü yazını da okudum güzel bi özet geçmişsin eğlenmekte sonuna kadar da haklısnız ama bir önceki arkadaş farklı sinir uçlarına dokunmuş o yüzden yani yanlış anlamayın.
    tebrikler bu arada…

  3. nedir bu nefret böyle ya 🙂 🙂 olaya real madrid barça kısmından bakarsan haklısın da olaya mourinho barça kısmından bakarsan total de barça yı mourinho kadar utandıran hayallerini hayallerinde bırakan başka bir hoca da yoktur yani mourinho barça yı çok daha fazla utandırmıştır mesele utanma ise…5 değil 10 tane de atsan bu böyledir.geçimişi konuşmak yersiz tabi ama dün akşam da geçmiş de kaldı elde yine total de yapılanlar kaldı 🙂 4 aylık bir takımla 7 8 yıllık takıma karşılaştırısan elde edeceğin sonuç bu olur tabi.inter de ki ilk yılında da inter manu ya elendiği zaman da böyle fevri davrananlar çokca vardı ama 1 yıl sonra soluğı barnebau da alınca solukları kesildi bazılarının.dikkat etmek lazım yine o soluklara takıldığınız tavır aldığınız kişi uluslararası bi adam bazıları gibi klübünde memuriyet yaşayanlar dan değil.ç

  4. Kibirinin içinde öyle boğulmuş ki, rakibi rahatça tebrik edecek insaniyeti bile göstermekten aciz.
    Bir de utanmadan çıkıp basın toplantısında Chelsea, Inter günlerinden bahsediyor. İşte tipik liseli tavrı, ulan daha ne yapalım sana, evire çevire 5-0 rezil rüsva etmişiz seni daha ne istiyorsun.
    Ama az sabret daha senin çöplüğüne de gelecek Barça ve sana yeni tecrübeler yaşatacak.

Yorumlar kapatıldı.