5-0 oldu, bizim oldu

Barcelona’nın nasıl oynadığına ya da Real’in nasıl oynayamadığına filan hiç girmiyorum. Hem Real’li kardeşlerimizin canını daha fazla sıkmayalım hem de ayıp olur bunu yorumlamak… Ama atılan golleri, yapılan asistleri filan geçtim kale önünde paslaşırken bile zevk veren Barcelona’ya yüzlerce binlerce değil milyonlarca kez teşekkürler. İyi ki varsınız. Siz futbol oynuyorsanız biz her hafta ne izliyoruz buralarda?

Cidden özellikle ikinci yarının ilk 20 dakikasında Barcelona ne yaptı nasıl yaptı ben anlayamadım. O nasıl bir paslaşmadır? Ayıptır, karşındaki de tek rakibin olduğu öne sürülen dünyanın en iyi hocasına sahip Real Madrid. Paslaşma tam bitecek diyorsun hooop bir topuk birisi yine boşta. Rakip kim farketmez, her türlü tiki takamı yaparım, taviz vermem felsefesi.

Real’li futbolcuların gerginliğine de hak vermek lazım. Maçın başında hemen 2 oluyor maganda deliriyor Guardiola’yı itekliyor. 90 dakika içinde sert girmeler her daim ve sonunda 5’i de yedikten sonra Sergio Ramos’un kayış atıyor Messi’yi bölüp kaptanlara tokat sallıyor. Messi demişken atlamayalım. İlk yarıda Carvalho ile olan pozisyonunda gereksiz atladı yere. Yakışmadı.

Dünyanın en iyi hocası da hayatında ilk defa 5-0 yenilmiş. Bu da başarı beterin beteri var dua etsin 7-8 olmadı. Hakkını da verelim yaptığı Lass hamlesi skorun 5’te kalmasında etkili oldu:) Büyük hoca.

Neyse durmak yok çalışmaya devam Bernabeu’da 5’ten daha az yemek arada bir tehlikeli olmak ilk hedef. Yaklaşınca cepten çaldırın çok çalışmanız lazım çok…

link: http://www.youtube.com/watch?v=TJqCUAN22oA

“5-0 oldu, bizim oldu” için 10 yorum

  1. ezmek,esir almak,dağıtmak,top göstermemek vs… bu kadar güzel bi maç izlemedim desem yeridir,bu barçanın oynadığı futbolsa diğerlerinin oynadığı ne oluyor,biri buna cvp versin,ya da wikileaks açıklasın bişeyler..
    bu arada mourinhoya acılı ezme
    s.ramos’a sarıkız soda
    ronaldoya da bol naneli bi cacık benden

  2. Öncelikle galibiyet için tebrik ederim.Benim gibi real fanları için acı dolu 90 dakikaydı.Ayrıca ölçülü yorumların için teşekkür ederim koko bu hezimet için ne yazsan azdı.

  3. açıkcası kötü oldum bir mourinho hayranı olarak…şunu da belirtmek isterim bu maçta gördük ki 4 2 3 1 sistemi kişilere bağlı bir sistem 4 3 3 ise kesinlikle sahadaki 11 i komple bir şekilde oyuna sokan bir sistem ve bu sistem olsun diğerleri olsun işlerlik olucak en önemli futbolcular sağ ve sol bekler hem orta alanı hem forvet pas trafiğinde öyle bir rahatlatıyolar ki takımın bütün dengesinde etkili oluyorlar.

  4. bu takım sadece ayakta alkışlanır…bütün maçı ağzım açık izledim baştan sona…şiir gibi oynamak böyle bişey olsa gerek…

  5. Sadece bir Moda diyorum başka bişi demiyorum artık bu hezimeti üstümüzden nasıl atıcaz hiç bir fikrim yok ama KoKo B nin José Mourinhodan hınç alırcasına yolladığı twitti de kınıyorum 🙂

  6. @koko, elinde dün geceden kalma hiç htrlamak istemediim bi fotom olduu için sadece tebrik ile geçiştiriyorum. bidaha da söyleyelim maçı gece 12 sonrasına alsınlar. öle çocuklar ve kalbi olanlar izlemesin lüfen..

  7. Çok güzel bir post Koko eline sağlık:) Aslında maç içerisinde çok ince bir ayrıntı daha var.Messiye Ramos tarafından yapılan faulun tedavisi sonrası kenara gelirken hiçbişey söylemiyor ve sadece skor tabelasına uzun süre bakarak “konuşmama gerek yok yukarı bakın yeter” demek istedi..

  8. Takımdaki bayrakları tek tek yollayınca El clasico daki tek etkin maddesinden yoksun Real bozguna ugradı.. Raul Guti bi farklı oynardı bu maçları hoşş bu barca varken 5 olmazdıda 5-2 fln olurdu en azından 🙂 10 tanede atsa sevmiorum Barcayı ne o oyle bilgisayar oyunu gibi hileli hileli oyuncular :)))

Yorumlar kapatıldı.