Güle güle kıvırcık…

Beceremedik…

Hakikaten de çok uğraştım gününü öğrenebilmek için. Onu ara buna sor o gün gidecek yarın yemek verilecek bilmem ne. Rijkaard’ın İstanbul’dan ayrılacağı günün saatin hiç mi haber değeri olmaz? Anlayamıyorum.

24 TV Ultraslan’a haber vermiş. Çiceklerle uğurlayın demiş. Galatasaray taraftarı bir gruptan ibaret çünkü. Özellikle de onu istifaya davet edenlerden. 24’ü de anlamaya çalışıyorum biraz. Herkesi atlatıp haberi tek yapan kanal oldular ama yine de böyle adamlar ülkemize geliyor gidiyor değerlerini bilemiyoruz. Galatasaray’daki başarı kıstasıyla değil Dünya futboluna yaptıkları için Rijkaard’a şahsen teşekkür etmek çok isterdim.

Şu süreçte mail atarak yorum yaparak bildiklerini paylaşan herkese ama özellikle beni devamlı arayıp soran konu hakkında ulaşabildiği bütün bilgileri aktaran Emre Utkucan’a çok teşekkür ediyorum.

Böyle bir oluşuma başlayıp da sonunu getiremediğim için de herkesten özür dilerim.

link: http://www.dailymotion.com/video/xfgot1_rijkaard-i-yalnizca-24-uyurladi_sport

“Güle güle kıvırcık…” için 8 yorum

  1. Neden resmi site ne zaman ayrılacağını yazmadı ki ? Önce geçen hafta CTS idi, sonra Pazartesi oldu, sonra Perşembe yemek yenecek akşamı ayrılacak dendi. Belli ki merak ediliyor, neden kulüp resmi sitede açıklamadı. Ben gittiğini şuan öğreniyorum. Kulüp olası toplu uğurlamanın kendi aleyhlerinde bir protesto olacağını düşündüğünden ne zaman gideceğini açıklamadı herhalde. Bu saçmalığın ve belirsizliğin tek sebebi bu olmalı.

    Beceremedik değil, buna izin vermediler. Git gide soğutuyorlar Galatasaray’dan

  2. Hakikaten gozlerim yasardi.
    Onun hala bize geldigine inanamiyorum, gitmesini birakin.
    Sanirim turkiye gibi zor bir ulkede onun yaninda mert cetin vs nin yaninda futbolcu iliskileri ve medya iliskilerini koordine etmesi icin kuvvetli bir yoneticinin de olmasi gerekiyordu ki o isine konsantre olsun. Haldun Ustunel belki yalniz birakilsa ve arkasinda durulsa bu gorevi yapabilirdi. olmadi 🙁

    bu arada “creep” sarkisini fon sarkisi yapan Kanal 24 e de pes dogrusu. yani melodisi guzel diye sozlerinde: ” …i dont belong here..” ” i am a f*cking weirdo..” gecen sarki konur mu?

  3. @herhangibiri

    Futbolcular, yönetim, taraftar… Galatasaray’ı izlerken karşıma çıkan en büyük 3 oluşumdan ben bu süreçte nefret ettim. Galatasaray’dan nefret etmiyorum tabi ki, ancak Servet gibi satılmışlar, Adnanlar ve ne istenirse onu bağıran taraftar olduğu sürece ben bu takımı izlemek istemiyorum. Moralimi bozuyorlar. Sanıyorum ki tribünde biri bir şey söyledi diye artık maça gitmeme olayından biraz daha kapsamlı.

    Galatasaray’ın şuan ki oluşumundan nefret ediyorum, tabi ki Galatasaray’dan değil. Demek istediğim oydu.

  4. selocan kardeşim sen galatasaraydan niye soğursun anlamıyorum ki… Bunu yapan adamları sevmezsin tamam ama senin yaptığın tribünde birisi sana bişey dedi bişey yaptı diye artık maça gitmemeye benziyor. Bence sen de yanlışsın.

  5. ali okancı diye biri yok mu 24′ te. o adam bu girişimden habersiz miydi acaba? pek matah bir adam olmasa da bu blok aleminin içinde biri olduğunu sanıyordum. en azında o haber verebilirdi.

  6. @selocana sonuna kadar katılıyorum.yönetim haber vermez tabi kendilerini kendini taraftar zanneden bağırmaktan başka bişey bilmeyenleri kandırmkal uğraşıyorlar adnan sezgini gs tv ye çıkartarak sonra rijkardla yemek yiyerek ve ordaki muhabirlere sezgin ile ilgili can alıcı soruyu sordurtarak ve istedikleri cevabı almak lauğraşıyorlar onlar.servet konusuna gelince fazla girmek istemiyorum koskoca gs klübü eğer ki altyapısından bi servet çıkartamıyorsa yazıklar olsun.halı saha topcularından kurtulmamız gerek.

  7. Frank Rijkaard Istanbul’dan sessizce ayrilarak Amsterdam’a gitti.

    Tam yonetimin istedigi gibi oldu. Yok su toren, yok bu plaket uzattikca uzattilar.

Yorumlar kapatıldı.