Bottega Bebek’te Dünya Kupası

Yaklaşık 1 ay önce Muzo ile beraber Bebek’te açmış olduğumuz restorandan bahsetmiştik. Yoğun ama keyifli tempo devam ederken aklımıza bir fikir geldi. Bizim gibi iki futbol manyağının restoranı olur da orada futbol olmaz mı? Tabii ki olur. Olmalı.

Dünya Kupasında Bottega’dayız ve maçları biraz daha heyecanlı hale getirmek için bir fikrimiz var. Dünya Kupası maçları başlamadan masanıza oturmadan bir tahmin formu dolduruyorsunuz. Maçın skorunu ve golcüleri tahmin ediyorsunuz. Eğer maç tahmin ettiğiniz skorda biterse ve golcüleri de bilmişseniz maç boyunca 100 liraya kadar yediğiniz içtiğiniz herşey bedava!

Herkesi bekliyoruz. Sadece yarışma için değil. Blogda klavye aracılığıyla yaptığımız muhabbetleri maç eşliğinde yüz yüze yapıp keyif alalım. Hem de tanışmış oluruz fena mı olur;)

İletişim: Küçük Bebek Caddesi No:6 Bebek/İstanbul (212) 265 0 266

www.bottegabebek.com https://twitter.com/bottegabebek

“Bottega Bebek’te Dünya Kupası” için 12 yorum

  1. Ben bizzat gidip yemek yedim. Restoran harika yemeklerde müthiş arkadaşlar. Herkese tavsiye ederim. Hocam elbet bir maç organizasyonuna katılacağız.

  2. Büyük ihtimal yarı final yada çeyrek final maçlarının bir tanesinde orda olacağım..

  3. Harika proje. İşin yoğunluğundan ayağımı atamadım Bebek’e daha. Hayırlı olsun, mutfağın harika olduğunu duydum. Özellikle de bruschettalar için geleceğim. Bu kampanyanızı acetoblogda duyurdum. 0-0 biterse herkes hesabın iki katını ödesin ama:)

  4. boğaziçi nde okuyoruz arkadaşlarla sürekli takip ediyoruz blog u zaten
    yarın finaller bitio en kısa sürede gelcez
    yanlız bedava işi pahalıya patlar size:D
    kolay gelsin

  5. yemekler ve ortam harika!!muzo&koko’nun misafirperverliğini de esgeçemeyiz tabi 🙂 şl finali gibi dünya kupası finalinde de orada olacağız..

  6. Gol dk sini da sorsaydiniz bari de tam olsaydi:)Inter-B.Munich macinda terste kaldik,buyuk ekranli bolumde izleyemedik ama yemek,ortam,misafirperverlik on numaraydi,herkese tavsiye ederim.Viva Brazil:)

  7. aceto’da öle yorumlar yapılmış ki arkadaşlar saçmalaktan ölecek nerdeyse..
    oraya gidicek olanlar için yapılmış bi kampanya diil mi? yorum yapan arkadaşlar hep beleşciler gibime geliyo :d

  8. @ Selocan24;
    gidelim arjantinin bi maçına ama aksam 9 daki maçlardan biri olsun..
    22 sindeki arjantin-yunanistan maçı olabilir mesela.
    bence o maçta güzel bi hezimet olucak..

Yorumlar kapatıldı.