Yapma bunu kaptan

Bugünkü Marca‘nın kapağı “Gerrard sıcak sıcak”. Kime sıcak? Tabii ki Real Madrid’e. Bu adamlar Real’e transferi için bir ismi tek başına kapağa taşırsa kesin vardır bir gerçeklik payı.

Açıkcası Real’in orta saha için böyle bir hamle yapmasını bekliyordum hatta Selocan ile yorumlar kısmında konuşurken de belirtimiştim. Ama olmamalı. Liverpool’un senelerdir devam eden başarısızlıklarına rağmen kaptan Anfield’ı bırakıp Mourinho’nun Real’ine gitmemeli. Giderse çok iş yapar tabii ki. Real’in orta sahasına sınıf atlatır ama olmamalı işte arkadaş.

Korkumuz Real’i çok güçlendirecek olup Barcelona’yı zorlaması değil çok sevdiğimiz kaptanların kralının dünyanın en antipatik teknik adamı Mourinho’nun çalıştırdığı rakibimize gitmesi.

Üzülürüz!

“Yapma bunu kaptan” için 7 yorum

  1. kaptan bunu yapma sakın liverpool sana muhtaç daha yeni yıldızlar almayı düşünürlerken seni elden çıkartmamak lazım
    büyük liverpool gider KOKO abi sana katılıyorum kesinlikle yapmasın

  2. alırız kaptanınızı:)))) bide drogba ve evra’yı alsak yeter daha transfere gerek yok..

  3. Ben De Rossi’ye de tavdım ama, bir üst leveldan tercih etmişler. Xabi Alonso ve Gerrard… Ancak şunu da söyleyeyim, Real Madridli kanım bu işe çok sevinirken, bir yandan da futbolu seven bir adam olarak Gerrard gibi bir adamın Liverpool’da kalmasını isterim.

    Yalnız bu adamın da şampiyonluk görmek hakkı, fakat doğum günü başlığında da söylemiştim bunu, Liverpool dışında başka bir takımda başarırsa, Gerrard ne kadar Gerrard olur. Çok karışık duygular yaşıyorum 🙂 En iyisi De Rossi’yi alalım da tatlıya bağlansın. Ama Gerrard da Gerrard be 🙂

  4. @koko; mourinho&perez=mütevazı.!!!. bi 300 harcarız bu yaz.. ama bnce maicon diil bize evra lazım..

  5. ben her ne kadar barçayı desteklesemde maicon konusunda bencede aslında realin maicona pek ihtiyacı yok sağ da zaten sergio ramos var arbeloa var sergio ramos bu sene bazı maçlarda stoper oynadı ama gelcek yıl Tekmeci Pepe sakatlıktan gelicek sol bekte marcelonun yerine evrayı alsalar daha ihtiyaç gibi duruyor

Yorumlar kapatıldı.