Aaron Ramsey…

Daha sadece 18 yaşında… Hem Arsenal’in hem de Galler’in ileride çok şeyler beklediği genç yetenek Ramsey’nin dün Stoke City maçında bacağı kırıldı. Faulü yapan Shawcross kırmızı kart gördükten sonra sahayı gözyaşları içinde terk etti.

Çok yazık… İnsanın içinden yazası gelmiyor böyle şeyleri umalım en kısa zamanda eskisi gibi sahalara dönsün…

“Aaron Ramsey…” için 4 yorum

  1. Ağlayanlara dayanmamaya devam ediyoruz. Shawcross ağladı ve Ramsey’den daha çok konuşuldu. Ama çok üzücü bir durum. 20 yaşında ki bir futbolcu 18 yaşında ki bir futbolcunun sakatlanmasını asla istemezdi. Yazık.

  2. Sonuç kötü de olsa pozisyonda topun kontrolü Shawcross’da, Ramsey tecrübesizliğinin kurbanı olmuş sanki. Yazık olmuş ama Arsenal’in de ne günahı varmış arkadaş ya her sene bi kırık nereye kadar.

  3. […] bugün Burnley’i 3-1 yendiği maçta, geçen hafta bacağı kırılan genç yetenek Aaron Ramsey unutulmadı. Taraftarlar tribünlerde Ramsey pankartları açarken takım arkadaşları da maç […]

  4. Bu sakatlıklar ya Beşiktaş’ı ya Arsenal’ı buluyor. Hep de gencecik oyuncuların başına geliyor. Arsenal’i kardeş kulüp ilan ediyorum. Umarım birlikte bu talihsizlikten kurtuluruz.

Yorumlar kapatıldı.