Yılbaşı transferleri

Ocak ayı yaklaştıkça transfer dedikoduları artıyor hatta kulüplerden resmi açıklamalar bile geliyor. Resmi açıklamalardan en ilgi çeken ikisi; Donovan ve Dominguez. Everton Amerikalı forvet Landon Donovan’ı L.A Galaxy’den Mart sonuna kadar kiraladı. Valencia ise Rubin Kazan’ın Arjantinli forveti Dominguez’i bonservis bedelsiz transfer etti. Beckham’ın da kiralık olarak Milan’a geri döneceğini hatırlatalım.

Dedikodulara ise hergün bir yenisi ekleniyor. Aguero-Chelsea flörtü Ekim ayından beri devam ediyor. Drogba’yı Afrika Uluslar kupasına gönderecek olan Chelsea’ye sahibi Abramovich’ten bir yeni yıl hediyesi gelebilir. Luca Toni’nin Bayern’den kesin olarak ayrılacağı açıklandı. Kendi de Serie A’ya geri dönmek istediğini söyledi. Van Nistelrooy’un Liverpool ile ismi geçiyor. Benitez’in Torres’in olmadığı maçlarda Van Nistelrooy iyi bir alternatif olabilir dediğini biliyoruz. Fiorentina’da sıkıntısı olan Mutu’nun Zenit’le adı geçiyor ancak gidecekse gözümüzün önünde bir yere gitsin de unutturmasın kendini. Mourinho Palermo’nun forveti Cavani’yi istiyor ancak başkan Moratti Ocak ayında transfer yok, kadromuz yeterli demiş. Arsene Wenger sakatlanan Van Persie yerine bir forvet alış verişine çıkmak istiyor ancak kimi alır kimse kestiremiyor çünkü biliyorsunuz cins adam gider bir yerlerden bir genç bulur yine. Arap City’e hiç girmiyorum bile her gün başka bir yıldızı alacakları söyleniyor. Geçen gün Puyol yazmışlar. Yuh(!) artık dedim. Real Madrid’in Arjantinli orta sahası Gago için Juve ve Everton devrede. Van Der Vaart da Ocak ayında yolcu olabilir.

Bizimkilerde ise dedikodu bol ama en ilgimi çeken; Beşiktaş’ta Delgado’ya yer açmak için 8,5 numara aman pardon 10,5 numara Tabata’nın Eskişehirspor’a kiralık verileceği…

“Yılbaşı transferleri” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.