N’ooldu Bülent, rengin soldu

Geçen sezon maç kazanırken susmuyordun, sağa sola atıp tutuyordun. Laila’ya lider girip birinci çıkıyordun. Şimdi n’oldu? Sezon başladı ligde galibiyet yok. Avrupa defterini açmıyorum bile sayfalar yere düşecek. Son maçtan sonra basın toplantısına da katılmamışın zaten.

Transferin bitmesine saatler kaldı, takviye yap Bülent takviye.

“N’ooldu Bülent, rengin soldu” için 5 yorum

  1. En gzlini MUZO aBi sölemişti bi avrupa maçından sonra, TürBülenT oldu TülBenT.. bi sivaslı olarak gecen sene küme düşmesini beklediim bu takımın gidişini görmek üzücü olucak..defansa takviye mutlaka lazım..

  2. Ya bu Mehmet Yıldız ve Sezer Badur nerede?Ne sakatlıkları var bunlardır?Kaç ay oldu ortada yok ikiside.Ayrıca Tum,Balili,Mohemed Ali gibi oyuncuların satılmasına çok şaşırmıştım sezon öncesi.Belliydi böyle olacağı.Ah Türbülent Ah..!!!!

  3. Seni sonuçlarla değil duruşunla seviyorum Bülent Uygun. Amatöre düşsen de, Başbakan olup ülkeyi 3. Dünya Savaşı’na sürüklesen de hatta Eurovision’a katılıp sıfır puan alsan da seni sonuna kadar destekliyorum. İyi ki varsın Bülent Uygun. Sen Dünya futbol tarihinin en önemli şahsiyetlerinden birisin ve hep öyle kalacaksın.

  4. Gulben’den Bulent hocaya gelsin..

    Duseceksin Duseceksin, kumelereee duseceksin ..!!

    saygilar hodjaam

Yorumlar kapatıldı.