Pro Evolution 2010

Yıllarca Pro Evolution ve Winning Eleven oynadım. 2009 serileri çıkıncaya kadar Fifa oynayanlar ve Fifa’nın daha iyi olduğunu iddia edenlerle muhattap dahi olmadım. Ancak iki oyunun da 2009 serilerini oynayınca ben de Fifa’ya kaydım. Etrafımdaki bazı arkadaşlar davayı sattın dese de son seride Fifa’yı Pro Evo’dan daha başarılı buldum. Düşündüğün herşeyi uygulayabilme şansı ve daha zor oluşu bana en çok zevk veren yönleriydi.

Konami dün Pro Evolution 2010 serisinin tanıtım videosunu yayınlamış. Umarım bu sefer EA Sports’tan daha iyi olurlar. Ben Pro Evocuyum demek istiyorum eskisi gibi.

“Pro Evolution 2010” için 11 yorum

  1. Bir fifa-pes karsılastırması daha sanırım. Evet sana katılıyorum bir Fifa oynayıcısı olarak, ve eski bir Pes’ci olarak. Yanlız birseyin farkındayım ki, EA Sports kesinlikle bu ise Konami’den daha cok yatırım yapıyor; hem yetenekle hem parayla… Fifa’nın son bir kac yıl ıcınde katettıgı yol Pes’den cok ılerde. Hele 2010 ıcın bazı rumor ‘lar dolasıyor kı etrafta, la acaba harbi olabılır bunlar dıye soruyorum kendıme…
    Sen yıne lutfen Fıfa’dan ve ozellıkle PS3’de online dan vaz gecme. Hatta bi ara ekle de ıkı yenı numara gosterım:)

    PS3 user name: kaank

  2. wallahii bir xbox 360 reklamı izledim. dorumu bilmiyorum. kumanda fln yok btn oyunlarda sen hareket ediosun sen konuşuosunn. doruysa bnm odada felaket pes maçlarıı olur..

  3. fenerli mi aman allah korusun:) bu arada dns ayarlaryla ilgili bi problemim var bağlanamıyor ps3 internete. bu haftasonu çözülecek, bekletcem seni biraz o yüzden…

  4. ok zevkle beklerım haftasonuna kadar. hazır olunca mail atarsın…
    @ murat akyol, aman dıkkat kırıp dokme etrafı….

  5. wallahi gerçekse ronaldoyla messiyi aptal etmek çoooookk zevkli olucak..

  6. benim tamir etmemi bekliyo kaan 😉 haftasonu tamir ediim de hep beraber kayalim.

    murat’in dedigi xbox project natal hikayesi guzele benziyo. microsoft xbox’i turkiye de niye satmaz ki?

  7. muzoo abi o xbox dorumu ya? bnde tüm xboxları amerikadan getirtiyorum ama bu izlediim reklam doruysa ps3 devri bitmiştir.

Yorumlar kapatıldı.