O doğustan bir lider; en şık takım elbiseler içinde bir Yunus Emre

Sivasspor’da futbolcuların üzerlerindeki şampiyonluk stresini atmaları için mentör olarak görev yapan Bünyamin Altunelli, Bülent uygun için şöyle buyurmuş;

“O bir futbol filozofu. Doğuştan lider. En şık takım elbiseler içinde bir Yunus Emre. Hem kumandan, hem asker. Taktiklerini gerekiyorsa çiviyle çamura yazabilen bir deha. İş hayatım boyunca hep liderlerle çalışmış olmama rağmen, daha önce benzerine az rastladığım büyük bir önder”

Gülmekten yere düşeceğim birazdan…

“O doğustan bir lider; en şık takım elbiseler içinde bir Yunus Emre” için 6 yorum

  1. bir anadolu takımının 2 sene üstüste şampiyonluğa oynamasıyla, şu ardı arkası kesilmeyen uçuk demeçlerin hiç alakası yok uğur. lider demek var, yunus emre demek var. ikisinin arasındaki farkı görebiliyor olsaydın bunu yazmazdın ama herhalde.

  2. Koray, alıntı yapılan yazının her cümlesi komik. Yunus Emre’yi Bülent’in sponsor Burberry leriyle bi düşünür müsün? Ayrıca Bünyamin Altunelliiiiii nami diğer Bünyas! Biraz italyan havası gördüm onun soyadında ya… Soyad sonradan olmasın tatlıses misali….

  3. haha bünyamin’in soyadının sonradan olabileceği hiç aklıma gelmemişti. şu an acayip şüphelendim durumdan:)

  4. Eger gülmek istiyosan dönde bi tarafına gül, hangi anadolu takımı 2 sene üstüste şampiyonluğa oynadı. Biz Bülent hocamız sayesinde oynadık nasıl bir lider olduğunu burdan çıkarabilirsin…

Yorumlar kapatıldı.