Türk Telekom Arena locaları mı?

15

Galatasaray‘ın yeni yapılacak olan stadındaki locaları önceden satışa çıkarıp erken gelir elde etmek istediğini duymuştum.

İlk olarak 29 Ekim 2009’da yeni stadımıza kavuşacağız dendi sonra o tarih yılbaşına kaydırıldı. En son gelen haberler 2010-2011 sezonunda yeni staddayız. Yani bugünden itibaren yaklaşık 500 gün sonra! Benim bildiğim stad inşaatı hala duruyor ve devamı konusunda çok ciddi problemler var.

Kulübümüz projenin maket olmaktan çıkıp gerçek olacağına inanıyor olsa gerek, locaların lansmanını dün akşam yapmışlar. Lansmanla ilgili daha detaylı bilgiyi resmi sitede bulabilirsiniz.

Bu arada 500 gün sonra bir locanız olsun istiyorsanız, Deniz Bonus ve Garanti Bonus’a özel 12 taksit fırsatı da bulunuyormuş. Dileyenler 36 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle DenizBank’tan masrafsız kredi kullanabilirlermiş!

“Türk Telekom Arena locaları mı?” için 7 yorum

  1. Zaten sanmiyorum ki ilk satisa cikacak localari kisiler alsin, buyuk ihtimal buyuk firmalar alacaklardir onlari. Biraz da kar topu efektiyle buyur bu is, rakip bir firmanin locasi olunca diger firmalar da alacaktir. Hatta iddia ediyorum localar normal biletlerden cok daha once ve kolay biter. Zaten ISG (IMG catisi altinda) ve AEG ile calisiliyor, dunyada konualrinda daha uzman ve basarili firma yoktur. Biraz zaman alir ama oturunca cok duzenli ve guzel bir gelir kapisi olacaktir bu localar.

    Yanliz cok kotu gaza geldim, Miami Heat’den Arena Marketing staji icin telefon gelmesi icin duaciyim, insallah gun gelir bizim stadin yada insaa edilirse salonun marketingini yapmak nasip olur. Bosuna okumamis oluruz.

  2. […] Nisan tarihinde Türk Telekom Arena ile ilgili bir yazı yazmış ve “kulübümüz projenin maket olmaktan çıkıp gerçek olacağına inanıyor olsa gerek, local… […]

Yorumlar kapatıldı.