Uefa.com’dan seçmece

FBL-UEFA

Uefa.com bu haftanın enlerini seçmiş. Ucu bize dokunan isimler de var.

Haftanın futbolcusu; Sporting maçında 2 gol atıp, 2 asist yapan Ribery. Ahh Galatasaray ahhh bu adamı nasıl elinden kaçırdın.

Haftanın takımı; Uefa Kupası 3.turunda Sampdoria’yı eleyen Metalist Kharkiv. Ertuğrul Sağlam’ın ipini çeken Ukrayna ekibi yoluna doludizgin devam ediyor.

Haftanın sözü; ” İyi veya kötü hoca olduğumu bir maç belirlemez. Bugüne kadar 13 tane kupa kazandım ve kazanmaya devam edeceğim. Bu benim üzerimde baskı oluşturmaz. ” İnter – Manchester United maçından sonra Jose Mourinho.

Haftanın golü; Panathinaikoslu Karagounis’in Villarreal’e attığı gol. Bu arkadaşlar Kewell’ın Golünü görmedi heralde!

Haftanın rakamları; 20, 118, 536. Manchester United Şampiyonlar ligindeki üst üste yenilmemezlik ünvanını 20 maça taşıdı. İnterli Zanetti Şampiyonlar liginde 118. kez İnter forması giyerek kulüp rekorunu kırdı. Portsmouth kalecisi David James 536. kez Premier ligde forma giyerek yeni bir rekora imza attı.

Haftanın kahramanı; BÜYÜK KAPTAN BÜLENT KORKMAZ

Haftanın sürprizcileri; Barcelona’yı Nou Camp’ta yıkan Espanyollu De La Pena, Milan’a 2 gol atıp Uefa’dan eleyen Werderli Pizarro veee Sami Yen’de Galatasaray’a 4 tane çakan Taner Gülleri.

Haftanın olayı; Arsenalli futbolcular Toure ve Gallas’ın Roma maçının 2. devresinin başlangıç düdüğüne yetişememeleri. Biri içeride tedavi oluyormuş, diğeri de onu beklemiş.. Şaka gibi…