Aday kadro

fatihterimturkey_904438

11 Subat gunu Izmir’de Fil Disi ile karsilasacak olan Milli takimimizin aday kadrosu Fatih Terim tarafindan aciklandi.

Kaleciler Ufuk Ceylan (Manisaspor), Volkan Demirel (Fenerbahce)

Savunma oyuncuları Gokhan Gonul (Fenerbahce), Sabri Sarıoglu, Servet Cetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), İbrahim Kas (Getafe), Eren Gungor (Kayserispor), Gokhan Zan (Besiktas),

Orta saha oyuncuları Hamit Altıntop (Bayern Munih), Kazım Kazım, Emre Belozoglu (Fenerbahce), Ayhan Akman, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Tuncay Sanlı (Middlesbrough), Caner Erkin (CSKA Moskova)

Forvet oyuncuları Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlut Erdinc (Sochaux), Batuhan Karadeniz (Eskisehirspor), Semih Sentürk (Fenerbahce), Gokhan Unal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

Kadro’da en ilgimi ceken sey, Besiktas’tan sadece 1 futbolcu bulunmasi ve ilk yarida 11’de sans verilmeyip kiralik olarak Eskisehir’e gonderilen Batuhan’in kadroya cagrilmis olmasi. Savunmada sol bek olarak sadece Hakan Balta var, onun yedegi olarak belki Caner’i orada deneyebilir Fatih Hoca. Bir diger savunmaci Ibrahim Kas Ispanya’da ilk 11’de pek sans bulamiyor bildigim kadariyla ama yine de kadroya secilmis. Kayseri’li Eren Gungor son zamanlarda en begendigim oyunculardan, ileride cok cok daha iyi olacak bence. Orta saha ve forvet seciminde pek surpriz isim yok. Fil Disi macinda ileri ikilide Mevlut-Semih yan yana denenmeli bence. Bakalim Ispanya maclarimiz oncesi Imparatorun kafasinda nasil bir oyun sekli var Fil Disi karsisinda gorecegiz. Fil Disi’nin kadrosunda da Drogba, Kalou ve Zokora gibi onemli isimler var, catir catir mac olacak Izmir’de.