Joe Cole ve Ibiseviç sezonu kapadılar

joecole

Koko’nun tam diz sakatlıklarından bahsetmesinin üzerine iki önemli futbolcunun diz bağlarını kopardıkları haberi geldi. Chelsea’nin kanımca kadrosundaki tek sokak topçusu Joe Cole, Çarşamba akşamı 4-1 kazandıkları FA Cup maçında çapraz bağları eline aldı ve sezonu kapadı. Chelsea’nin zaten iyi gitmeyen işlerinin üstüne tuz biber. Kadroları geniş gerçi ama Joe Cole gibi teknik, adam eksiltebilecek, bel kırabilecek, hiç beklenmedik anda ordan nasıl çıktı lan? dedirtebilecek başka pek kimse yok takımda. Mego Milano’dan kıs kıs gülüyordur Scolari’nin arkasından. Gerçi belki şimdi Anelka-Drogba çift forvetini daha sık görebiliriz.

ibisevic

18 maçta attığı 17 gol ile Bundesliga’nın lideri Hoffenheim’ın belki de en önemli futbolcusu ve bu sezonun Avrupa’nın en büyük sürprizlerinden biri Ibiseviç’in kaderi de aynı. Çarşamba akşamı Hamburg ile oynadıkları hazırlık maçında sedye ile oyunu terkeden Ibiseviç de çapraz bağları eline almış ve sezonu kapamış. Hoffenheim’ın Bayer Münih’e karşı savaşını ikinci yarıda da sürdürebilmesi için bir tranfer yapması şart oldu sanki. Allahtan Dietmar Hopp babanın cepler derin..

“Joe Cole ve Ibiseviç sezonu kapadılar” için bir yorum

  1. Öncelikle geçte olsa hayırlı olsun gençler..Malum askerde anca görüorum, Aceto yu takip ederdik , şimdi gözler kulaklar sizde, yoksa buralarda gazete alınca “Adriano Fener’de” masallarıyla açıyoruz kapıyı..

    Chelsea ne dramatik maç yapmış öle 88′ ve 90+4′..

    Bir de bizim Malatya maçında duran toplarımız gene içler acısı.. Başkan bir el atsın 🙂

    Sevgiler saygılar bro’lara efenim..

    Emirko
    325k/d 🙂

Yorumlar kapatıldı.