Turkcell Super Lig fikstürü ne iş?

tffxmas

Yukarıdaki tebrik kartında tabloda görebileceğiniz üzere, Turkcell Süper Lig’in ilk yarısı 17 hafta, ikinci yarısı 17 hafta. Ancak bu hafta 16. hafta maçları oynandıktan sonra ilk yarı bitiyor. İkinci yarı ise Ocak ayının 4. haftasında 17. hafta maçları ile başlıyor.

Neden?  Yabancılar Noel tatiline çıksınlar diye.. Onlar zaten kartları görüp çıkıyor, bayramda deplasmana giden yerli malı yurdun malı futbolcu ne düşünüyor?

Hadi yabancılar tatile çıktı, 17. haftada oynanması gereken maçlar ne olacak? Mesela Fenerbahçe – Trabzonspor maçı.. Ara transferde Trabzon Tabata’yı alırsa, Tabata da Fener’e bir tane çakarsa? Veya çiçeği burnunda Fenerli Gökhan Sennecikçisin Trabzon’a çakarsa?

Merry Christmas diyip, lige devam…

“Turkcell Super Lig fikstürü ne iş?” için 3 yorum

  1. Muzo Bey Trabzonspor macindan biraz korkuyorsunuz galiba, teoride cok haklisiniz ama burasi Turkiye boyle enterasanliklar olmazsa garip olur.

  2. Mesela Galatasaray’da Sivas deplasmanina gidecekti 17. hafta maci icin, muhtemelende orda puan kaybedip araya moral bozuklugu ile giricekti ama yabancilarin tatil yapmasi lazim yoruldu yavrucaklar…

  3. @buse teoride hakli oldugumu dusunmenize ragmen ayni zamanda korktugumu varsayiyorsunuz. korksam, fenerin bu haliyle oynamasindansa transfer yapmis haliyle oynamasini tercih ederdim. oysa soyledigim sey maclarin oynanmasi gerekliligi.

    dogma fener sevmeyen gs taraftariyiz galiba? 😉

Yorumlar kapatıldı.