Yapma be Erdogan hocam!

Galatasaray-Hacettepe macinin son dudugu caliyor ve Erdogan Arica bir anda Lincoln`e saldirmaya kalkiyor ama neden?? Meger Lincoln son dakikalara dogru orta sahayi top sektirerek gecmis… Eeee ne var bunda? Futbol bir sov olduguna gore taraftar da para verip bunu izlemeye geliyorsa bunda sinirlenecek ne var ben cozemedim… Mac icinde Umit Karan rovasata ile gol atmaya calisti eger top gol olsaydi ona da mi tepki gosterecekti yoksa alkislayacak miydi cok merak ettim gercekten….

“Yapma be Erdogan hocam!” için 3 yorum

  1. ben de bir gs’li olarak sunu soyliim, alinganlik yapti hoca ama metalist macinda yapsaydin diyerek de guzel koydu ne yalan soyliim. lincoln turkiye icin biraz fazla rahat hatta civik, ilk harekette topu onune alinca fazla dusunmeden devamini getirdi. baska bir ulkede cok normal olabilir tabi ama burada mahalle futbolundan gelen bircok negatif yan anlami var top sektirmenin.

  2. hoca’nin tepki zivanadan cikmis. ustune saldirmak, pesinden gitmek ne demek? mac sonrasi roportajinda soyler gecersin, ikinci yarida ki hacettepe – gs macinda takiminin basinda kalmaya, 9 kisi kalmamaya bakarsin.

Yorumlar kapatıldı.